Jaga

Jaga radiatoren

Zoekt u een sfeervolle radiator om uw woonkamer, badkamer of keuken te verwarmen? Van strak design tot retrolook, het Jaga-assortiment biedt uitkomst.

Via onderstaand keuzemenu kunt u de Jaga radiator (eventueel inclusief koeling of ventilatie) zoeken die past bij uw situatie.

 
Low-H2O Technologie

Eigenlijk zegt de naam het al: Low H2O – weinig water. De radiatoren hebben voldoende aan tien procent van de normale waterinhoud. Zo’n beperkte hoeveelheid water reageert veel sneller op verwarming in de ketel; en koelt desgewenst natuurlijk ook sneller af. Bovendien is het water eerder rondgepompt door het verwarmingssysteem. De radiatoren zijn dus sneller op temperatuur. Maar het is niet alleen de waterinhoud die het verschil maakt, ook het gebruikte materiaal speelt een belangrijke rol. Zo wordt geen staal, maar koper en aluminium toegepast. Deze metalen geleiden de warmte veel beter. Low H2O-radiatoren hebben daarnaast een beduidend groter contactoppervlak tussen het koper van de buizen en het aluminium van de lamellen, waardoor de warmteafgifte sneller en efficiënter verloopt. Dat maakt de radiatoren bovendien bij uitstek geschikt voor lagetemperatuurverwarming.

Over Jaga

Al ruim 40 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde van producten staat bij Jaga hoog in het vaandel. Jaga is méér dan alleen een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit, esthetiek en waarin continu wordt geïnnoveerd. Met deze filosofie is Jaga voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Geen kille massaproducten, maar hartverwarmende radiatoren met een ziel, dát is de cultuur van Jaga.