Vasco radiatoren

Aluminium: de nieuwe generatie designradiatoren

De aluminium radiatoren Alu-Zen, Bryce/Bryce Plus, Canyon en Zaros van Vasco ogen niet alleen erg eigentijds, met hun slimme technologie zijn ze ook dé verwarming voor morgen. Het geheim achter het innovatieve productontwerp? Een gepatenteerde verbindingstechniek, een hoogtechnologisch profiel en een interessant materiaal.

Dat vertaalt zich in een nieuwe generatie ecologische designradiatoren, met heel wat voordelen in de praktijk.

  • Maximale warmteafgifte
  • Comfortabele warmte
  • Efficiënter energieverbruik
  • Duurzaam & milieuvriendelijk
  • Geschikt voor lagetemperatuursystemen
  • Innovatief design
  • Veilige warmte
  • Lichtgewicht
  • 10 jaar garantie

NIVA: tijdloos design in zijn puurste vorm

Sober maar vol karakter, discreet maar één en al stijl. Dat is ongetwijfeld de vlakke NIVA met strakke belijning. Deze designradiator komt prachtig tot zijn recht in een interieur waar vlak en effen de boventoon voeren, daar wordt hij haast een met de ruimte. U geeft de voorkeur aan een zachtere uitstraling? Dan is de NIVA SOFT met afgeronde zijkanten uw perfecte match.

CARRÉ: rust door ritme en soberheid

U wilt uw volledige woning eenzelfde verfijnde uitstraling meegeven? Met zijn diverse vormen en uitvoeringen heeft de CARRÉ-collectie alle troeven in huis om meerdere ruimten onder te dompelen in één authentieke stijl. Met zijn rechte, vierkante buizen en ritmisch lijnenspel integreert deze radiator vlot in elke kamer. Variatie brengen zonder stijlbreuk te plegen? Het kan perfect!

FLATLINE: toptechnologie zorgt voor superieure warmteafgifte

De FlatLine is een radiator zonder zichtbare laspunten en met watervoerende vlakke voorplaat, dit wil zeggen met de waterkanalen rechtstreeks verwerkt in de vlakke voorplaat. De FlatLine verzoent deze toptechnologie met hoge interieureisen en de radiator is bovendien voordelig in aanschaf en in verbruik. In aanschaf, omdat een kleinere radiator volstaat voor een superieure warmte-afgifte en in energieverbruik, omdat de FlatLine bijzonder geschikt is om aangesloten te worden op lage temperatuur verwarmingssystemen.

VINTAGE: warme knipoog naar vervlogen tijden

In onze zoektocht naar het authentieke grijpen we graag terug naar het verleden. Dat doen we met traditionele ontwerpen die onze woning een retro look en instant sfeer meegeven. Interieurs mogen weer warm, sensueel en luxueus zijn. De VINTAGE ledenradiator past perfect in dit plaatje en is uitermate geschikt voor hoge, grote vertrekken waar veel warmte nodig is. Retro chic in optima forma.

Collectie badkamerradiatoren
Malva/Bonsai, Alisma/Maranta, Iris/Arabis, Agave/Hedera , Aster en Prado

Functionele handdoekdrogers voor dagelijks gebruik in gebogen of rechte uitvoering.
Verkrijgbaar in stralend wit of trendy sanitaire kleuren in harmonie met het interieur.
Voor een prestigieuze uitstraling is de Malva/Bonsai radiator ook verkrijgbaar in inox of chroom.

OVER VASCO

Vasco is marktleider in badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa.
Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse – en tegelijk tijdloze – vormgeving, creëert Vasco innovatieve radiatoren die naadloos passen in elk interieur. De continue zoektocht van het bedrijf naar alternatieve materialen, vernieuwende designs en innovatieve productiemethodes, leverde Vasco al meerdere awards en internationale prijzen op. Vasco is ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd.